Ponturi pentru a ieși pe profit la sloturi online

Ponturi pentru a ieși pe profit la sloturi online

Mirajul jocurilor de tip sloturi online este unul cât se poate de actual, în sensul în care din ce în ce mai mulți amatori încearcă aceste sisteme de joc, în speranța unei îmbogățiri rapide. Șansa de a realiza acest lucru este însă una pe măsură, câtă vreme aici ai la dispoziție o mulțime de premii și de bonusuri, care se ridică la mii de lei, în cel mai simplist scenariu. Lucrurile se schimbă însă în cazul jocurilor de tip progresiv, unde jackpoturile puse la dispoziție pot ajunge și la ordinul milioanelor de lei. Acesta este și motivul pentru care tot mai mulți jucători aleg site-urile de sloturi online, câtă vreme aici șansa îți surâde la fiecare rundă. Sunt însă și cazuri mai puțin fericite, în care persoanele care încearcă jocuri sloturi mai ies și pe pierdere. Iar aici, factorii care pot duce la eșec sunt cât se poate de diferiți, aceștia mergând de la proasta alegere a mizelor, la criza de inspirație sau, pur și simplu, la lipsa de noroc. Căci, în definitiv, degeaba ai fler și imaginație, dacă acestea nu sunt dublate și de un dram de noroc. Cum poți să ieși totuși pe profit la sloturi, chiar și atunci când sorții par să nu fie de partea ta? Jucătorii cu experiență îți vor dezvălui câteva ponturi pentru a putea realiza acest lucru.

Joacă ponderat, pe mize mici la sloturi online

Unul dintre primele sfaturi pe care le vei auzi de la jucătorii experimentați este să nu te avânți la jocul pe mize mari, ci dimpotrivă, să optezi pentru cele pe care ți le poți permite. Acest lucru are la bază o explicație foarte simplă: jocul pe mize mari îți poate subția într-un timp record fondul tău de rulaj, astfel încât nu te vei putea bucura prea mult de joc. În schimb, jocul pe mize mici, ponderat, te va ține mai mult în fața calculatorului sau telefonului, având astfel să experimentezi jocurile puse la dispoziție, dar și să te califici la premiile și bonusurile puse la dispoziție. Din acest punct de vedere, la sloturi online, chiar putem spune că ești răsfățat, în sensul în care ești întâmpinat cu premii din prima clipă în care ai ales să te înscrii pe un site de specialitate. Primul dintre bonusurile care îți fac cu ochiul este cel de înregistrare, iar acesta poate ajunge cu ușurință la două sau trei mii d elei. Se prea poate ca acesta să fie condiționat de unele depuneri în contul tău de jucător, însă nu trebuie să îți faci griji. De obicei, inclusiv depunerile făcute pe site-urile de sloturi online sunt recompensate prin bonusuri pe măsură.

Nu încerca să recuperezi banii

Nu în ultimul rând, la jocurile de tip slot, ca la orice joc de tip casino, în general, nu este indicat să joci pe datorie sau să încerci că recuperezi cu orice preț o sumă pierdută deja. În principiu, este bine să îți stabilești singur limita de bani pe care dorești să o pariezi, precum și timpul petrecut în fața ecranului.


Comments are closed.