Jocurile păcănele 777, o istorie vie a sloturilor

Jocurile păcănele 777, o istorie vie a sloturilor

Atunci când vorbim despre păcănele 777 putem spune că avem în față întreaga istorie a jocurilor de tip slot, așa cum le știm în zilele noastre. Acestea sunt printre primele jocuri slot, apărute pentru prima oară în saloanele de peste Ocean, ca o alternativă la clasicele turnee de poker sau clasicele seri petrecute în fața ruletei. Astfel, la jocuri păcănele 777, aveai posibilitatea de a te recrea atunci când nu aveai loc la masa de joc, totul cu o cheltuială minimă, care îți permitea să tragi de manetă și să câștigi în același timp sume frumoase de bani, chiar dacă nu atât de mari precum cele câștigate la masa de poker. După mai bine de un secol de istorie, jocurile de tip păcănele 777 au evoluat spre mediul online, unde le întâlnim astăzi sub cele mai diverse forme. Iar amatorii de jocuri clasice chiar au cu ce se mândri, câtă vreme producătorii și-au dat silința de a crea sisteme cât mai atractive și mai profitabile.

Avantajele pe care le ai la păcănele 777

Dincolo de gustul pentru jocurile clasice, la păcănele 777 online poți spune că beneficiezi de o mulțime de alte avantaje, pe care vechile jocuri slot sau chiar cele de dată recentă, de la sălile de cartier, nu ți le puteau oferi. Astfel, unul dintre principalele avantaje este că poți beneficia de o gamă diversificată de titluri, care pot satisface până și cele mai exigente gusturi. Ai la dispoziție clasicele jocuri 777, în care cei trei tamburi rotitori îți vor aduce linii de plată în funcție de simbolurile prinse pe ecran, dar și jocuri în care șeptarii alternează cu fructele sau cu simbolurile BAR, ori cu simboluri din jocuri de cărți, la care poți beneficia de premii surpriză.

Ce diferență este între jocuri 777 și cele de tip 77777?

Vă veți întreba, desigur ce diferență este între jocurile de tip 77 și cele care au cinci de 7 în compoziția denumirii. Diferența este vizibilă nu doar în ceea ce privește denumirea, ci și concepția jocurilor. Astfel, dacă la jocurile de tip 777 vom avea trei tamburi rotitori și trei linii de simboluri, la cele de tip 77777 vom avea cinci tamburi rotitori, cu cinci sau chiar șase linii de simboluri. Acest lucru va conduce la existența mai multor linii de plată, ceea ce nu va face decât să sporească șansele tale de câștig. În fapt, aceasta este marea diferență între cele două tipuri de jocuri. În vreme ce jocurile de tip 777 slot îți oferă un număr limitat de linii de plată, de nouă sau zece, în cazul celor de tip 77777, numărul liniilor de plată crete substanțial, la peste 30.

Cât de mult contează liniile de plată

Valoarea liniilor de plată nu poate fi cuantificată în bani, astfel încât să îți faci calcule cu privire la poturile prinse cu ajutorul acestora. Cert este însă cu un sistem de joc cu mai multe linii de plată îți va acorda și un avantaj strategic în fața cazinoului online. Prin urmare merită să cautați cât mai multe ponturi astfel încât să vă optimizați căt mai mult câștigurile înregistrate.


Comments are closed.