Jocuri 777 cu șanse maxime de câștig

Jocuri 777 cu șanse maxime de câștig

Site-urile cu jocuri 777 sunt astăzi pretutindeni. Le întâlnești pe paginile caselor de pariuri, ale cazinourilor online specializate și chiar pe site-urile special create pentru acestea, unde producători renumiți reînvie o istorie de mai bine de un secol. Pentru aducere aminte, ar trebui precizat că jocurile de tip 777 au apărut la începutul secolului XX, în saloanele de jocuri de noroc de peste Ocean. La acea vreme, aparatele cu tamburi rotitori acționați de o manetă laterală reprezentau o alternativă reală la clasicele mese de joc unde se derulau partide de poker, de zaruri sau de ruletă. Principiul pe care se bazau era unul extrem de simplu: cei trei tamburi rotitori trebuiau să afișeze pe ecran simbolurile câștigătoare în speță șeptarii, între ele fiind plasate strategic simboluri cu fructe, precum cireșele, pepenii, portocalele sau prunele.

Astăzi însă, site-urile cu jocuri 777 oferă mult mai mult de atât. Dacă premiile pe care le puteai câștiga la vechile săli de joc de la colțurile blocurilor erau limitate, fixe, dinainte știute, astăzi, poți avea parte de surprize nebănuite. Astfel, pe cazinourile online ai parte de premii substanțiale și de o gamă mai mult decât variată de titluri, cu grafică și coloană sonoră atent alese. În ciuda simplității lor însă, nu toate jocurile 777 sunt la fel. Unele oferă premii mi mari, altele mai mici, unele dau bonusuri, iar altele nu. Cum alegem însă jocurile de noroc care să fie pe placul nostru și, în primul rând, avantajoase pentru propriul buzunar? Iată doar câteva dileme la care vom încerca să găsim un răspuns în cele ce urmează.

Folosește din plin bonusurile la jocuri 777

Unul din principalele instrumente pentru maximizarea șanselor pe care îl ai la îndemână sunt bonusurile. Astfel, la jocuri 777 poți opta între bonusul de înregistrare, care se acordă din primul moment după ce te-ai autentificat pe site, iar ulterior poți beneficia inclusiv de un bonus pentru prima depunere. Cele două tipuri de bonusuri sunt legate între ele. Ceea ce este mai important este că acestea nu necesită eforturi financiare din partea ta. Cel puțin pentru bonusul de înregistrare, acesta se acordă după finalizarea operațiunilor și completarea formularelor online puse la dispoziția ta. Cele mai multe dintre site-uri nu pun alte condiții pentru acordarea bonusului, care poate varia între câteva sute și câteva mii de lei. Mai nou însă, anumiți operatori condiționează acordarea bonusului de efectuarea unor depuneri în contul de jucător, ceea ce nu este total deplasat, dacă stăm să ne gândim că sunt tot banii noștri de rulaj, la care banca mai adaugă o sumă consistentă.

Alege jocurile cu jackpot

Totodată, la jocuri 777 poți opta pentru variantele care au la dispoziție premii de tip jackpot. În fond, dacă tot e să-ți încerci norocul, de ce nu a-i beneficia și de un premiu pe măsură? Aici, din nou, poți opta pentru un jackpot simplu, în care suma este fixă, afișată încă de la început, sau despre un jackpot progresiv, a cărui valoare crește cu fiecare jucător înregistrat pe site și care efectuează operațiuni în momentul respectiv, la jocurile pe bani reali.

 


Comments are closed.