Distracție la îndemâna ta, la jocuri păcănele fructe

Distracție la îndemâna ta, la jocuri păcănele fructe

Jocurile de tip păcănele au reprezentat dintotdeauna imaginea distracției supreme în sălile de casino. În vreme ce restul jucătorilor erau concentrați la masa de ruletă sau de poker, cu sume mari puse în joc, alții alegeau varianta mai relaxantă a statului pe scaun în fața unui aparat de tip slot machine, pe care rulau păcănele fructe. Astfel, marile cazinouri ale lumii, în afara meselor tradiționale de joc, au puse și astăzi la dispoziție spații imense dedicate aparatelor de tip slot, în care persoane de toate vârstele se distrează, dar și investesc sume considerabile, în speranța prinderii marelui câștig. Iar sunetul monedelor căzând în locașul metalic situat dedesubtul aparatului cred că ne este tuturor familiar. Dar să vedem însă de unde această atracție a oamenilor pentru jocurile păcănele fructe și care sunt modurile în care poți deveni milionar la acestea.

Simboluri norocoase la păcănele fructe

În primul rând, trebuie spus că jocurile de păcănele cu fructe au la bază un concept pe cât de simplu, pe atât de eficient. Ele își au originea în primele jocuri slot de tip 777, care aveau inserate și simboluri cu fructe printre ele. Astfel, în afară de norocoșii șeptari sau de simbolul BAR, la păcănele cu fructe avem simboluri precum prunele, cireșele, strugurii, portocalele sau pepenii, fiecare având o valoare diferită, cuantificată în bani sau în puncte. Aceste simboluri sunt dispuse pe linii și coloane, rezultând de aici de la 9 până la 30 de linii de plată, în funcție de numărul de linii și coloane pe care e construit jocul. Rămâne doar ca la apăsarea butonului de start aparatul să afișeze în mod aleatoriu pe ecran simbolurile norocoase, care îți vor da câștigul potențial.

Cât pot câștiga la păcănele fructe?

Deși, aparent, jocurile cu fructe sunt doar pentru distracție, în cadrul unei sesiuni susținute la acestea, ai posibilitatea de a câștiga bani frumoși. Trebuie spus că la păcănele cu fructe ai posibilitatea de a-ți multiplica miza într-un timp foarte scurt, în condițiile în care o rundă de joc durează doar câteva secunde. Căci, am uitat să menționăm faptul că, în afara simbolurilor clasice, avem la dispoziție și simboluri de tip Wild sau Scatter, care ne pot multiplica instantaneu câștigul obținut pe o linie simplă de plată. De asemenea, sunt jocuri care îți pun la dispoziție posibilitatea dublării mizei, asemănător jocurilor de poker, astfel încât fiecare rundă îți poate aduce câștiguri mai mari decât cele obținute în mod obișnuit.

Păcănele fructe cu jackpot

Pentru cei care vânează însă doar câștigurile mari, aceștia au la dispoziție jocurile de tip jackpot. Acestea pun la dispoziție un pot uriaș, care este afișat în permanență pe ecran și care este la dispoziția tuturor jucătorilor înregistrați la un moment dat pe un cazinou online. În funcție de tipul jackpotului, acesta este accesibil tuturor categoriilor de jucători sau nu. Astfel, jackpotul simplu constă într-o sumă fixă pusă la dispoziție, accesibilă indiferent de valoarea mizei. În schimb, jackpotul progresiv pune la dispoziție un pot inițial care crește cu un procent din valoarea fiecărei mize plasate de jucătorii unui cazinou sau al unei rețele de cazinouri. Acesta este motivul pentru care sumele pot ajunge și la ordinul milioanelor de lei sau de euro.

 


Comments are closed.