Cele mai incitante jackpoturi la 77777 aparate

Cele mai incitante jackpoturi la 77777 aparate

Jocurile de tip 77777 aparate se poate spune că sunt urmașele celor mai vechi jocuri de tip slot de pe piață. Astfel, acestea au apărut ca urmare a nevoii tot mai mari de distracție a amatorilor de jocuri clasice cu șeptari și cu fructe, intrarea în era online nefăcând decât să deschidă noi posibilități pentru producători și jucători, deopotrivă. Trebuie punctat faptul că jocurile de tip 777 au fost primele sisteme de jocuri de noroc mecanice, apărute prima oară peste ocean, la începutul secolului 20. Pentru nostalgici, acestea erau acționate de o manetă, fiecare rundă necesitând introducerea unei fise în aparat. Tamburii rotitori erau acționați astfel de pârghia laterală cu arc. Odată porniți, tamburii se opreau alternativ, fiecare după un anumit timp, afișând simbolurile la fel de clasice pe ecran: prune, portocale, pepeni sau struguri și, bineînțeles, norocoșii șeptari. Cu timpul, au fost adăugate și alte simboluri norocoase, precum BAR sau clopoțeii vestitori de mari câștiguri. Care sunt însă simbolurile cele mai importante la jocuri 77777 aparate? Pot acestea să îți aducă o grămadă de bani sau trebuie să aștepți premiile speciale? În plus, la cât se ridică acestea? Merită ele efortul sau mai bine economisim timp și bani jucând pe sistemul clasic, fără jackpot?

Simboluri norocoase la 77777 aparate

Înainte de toate, trebuie specificat că, la fel ca la orice joc de tip slot, cu atât mai mult la jocuri 77777 aparate, avem o ierarhie a simbolurilor norocoase. Astfel, de cele mai multe ori, câștigurile încep cu portocalele, pepenii, continuând cu prunele și cu strugurii. Mai apoi, avem clopoțeii și șeptarii, aceștia din urmă putând avea și rol de simbol Wild, în sensul multiplicării sumelor de pe liniile de plată. De asemenea, mai avem simbolul de tip BAR, acesta având rol de Scatter, prin care simbolurile asociate capătă aceeași putere, multiplicând, la fel, sumele câștigate.

Jackpoturi progresive la 77777 aparate

Dar, poate că principala atracție la jocuri cu 77777 o reprezintă câștigurile ce pot fi obținute prin intermediul jackpoturilor. Acestea funcționează pe principiul cumulativ, prin sume colectate de la toți jucătorii de unui cazinou sau rețele de cazinouri, după caz. În funcție de modul în care sunt colectate, acestea se împart în jackpoturi simple și jackpoturi progresive. În cazul jackpoturilor simple, suma oferită de un anumit cazinou este fixă, aceasta fiind cunoscută de la începutul până la sfârșitul sesiunii de jocuri. Ca orice jackpot, acesta se acordă în urma prinderii unei combinații câștigătoare fixate de operatorul online. În cazul jackpoturilor progresive, valoarea acestora este una variabilă, aceasta crescând cu fiecare miză plasată de jucătorii aflați online la un moment dat, prin contribuția unui procent de la fiecare dintre aceștia. Acesta este și motivul pentru care un jackpot progresiv poate atinge valori colosale, de ordinul milioanelor de lei, rivalizând din acest punct de vedere cu marile loterii internaționale.

Cât privește accesarea lor, aceasta diferă de la un tip de jackpot la altul. Astfel, jackpoturile simple pot fi accesate de absolut oricine prinde combinația câștigătoare, principalele criterii fiind aici timpul de joc, norocul și perseverența. În schimb, jackpoturile progresive pot fi acordate doar dacă joci la miza maximă admisă. Prin urmare vă trebuie și un buget generos pentru acest lucru.


Comments are closed.