Bonus online fără depunere, la doar un click distanță

Bonus online fără depunere, la doar un click distanță

Site-urile de pariuri sau cazinourile online reprezintă astăzi o tentație mult prea mare pentru a le putea rezista. Acestea te întâmpină cu bonusuri și premii consistente, astfel încât, oricât de neinteresat ai părea, la un moment dat tot îți vor face cu ochiul. Iar acest lucru nu trebuie să fie de mirare, câtă vreme premiile puse la dispoziția ta sunt de ordinul miilor de lei sau a milioanelor de euro, așa cum se întâmplă în cazul jackpoturilor. Pentru a intra în posesia acestor sume de bani însă, de cele mai multe ori trebuie să dispui de un fond de rulaj, pe care nu îți poți avea fără efectuarea unei depuneri pe site. Știai însă că poți beneficia de premii și de bonus online fără depunere consistente chiar și fără a fi necesare depuneri în contul tău de jucător? Vom afla cum, în rândurile ce urmează.

Bonus online fără depunere la înregistrare

Primul mod prin care poți beneficia de un bonus online fără depunere este la momentul înregistrării. Simpla înscriere pe un anumit site de pariuri sau dedicat jocurilor de cazino îți poate aduce un bonus de câteva sute sau chiar câteva mii de lei. Aceste sume diferă de la un cazinou la altul și se traduc în bani cash în contul tău de jucător. Nu trebuie să îți faci însă prea multe planuri cu acești bani, întrucât sumele astfel obținute nu vor fi disponibile decât în scopul parierii pe site. Chiar și așa însă, un bonus online îți poate oferi șansa de a juca pe banii cazinoului în limita sumelor mai sus menționate, lucru care, în alte condiții, ar fi necesitat depunerea unei sume echivalente în bani, din partea ta.

Cum mă înregistrez pe un cazinou online?

În ceea ce privește înregistrarea pe un site de cazino online, aceasta este mai mult decât simplă. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi un formular electronic cu datele tale de contact, aceasta însemnând nume, prenume, număr de telefon și o adresă validă de mail, cu ajutorul căreia vei ține legătura cu operatorii site-ului. Întreaga operațiune de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute, după care vei primi un nume de utilizator și o parolă. Din acest punct, te poți considera jucător înregistrat pe site, cu toate drepturile și obligațiile ce decurg din aceasta. Cât privește acordarea bonusului, aceasta se va produce în cel mai scurt timp, prin virarea sumei puse la dispoziție în contul tău de jucător. Trebuie să fii însă atent că bonusul de înregistrare are o valabilitate limitată în timp, astfel încât, dacă nu îl consumi, el va fi returnat cazinoului.

Pot câștiga un bonus online fără depunere pe site?

De menționat că, de obicei, bonusurile de înregistrare nu sunt condiționate de efectuarea de depuneri în contul tău de jucător. Astfel, după acordarea unui bonus online fără depunere, îl poți consuma și poți la fel de bine să părăsești site-ul, fără să îți ceară cineva socoteală. E drept, unele site-uri pot condiționa acordarea bonusului de înregistrare de efectuarea unei depuneri minime pe site.  Aceasta poate fi echivalentă cu suma acordată sau mai mică, bonusul fiind acordat eșalonat, în funcție de depunerile efectuate de tine.


Comments are closed.