Asemănări și deosebiri între aparate online și aparatele clasice de joc

Asemănări și deosebiri între aparate online și aparatele clasice de joc

Sălile de jocuri la aparate au avut perioada lor de glorie, unele dintre ele rezistând și astăzi, în incinta sediilor caselor de pariuri din cartiere. Acestea au avantajul că oferă în același timp distracție și posibilități de câștig, remarcându-se prin muzica stridentă și coloritul atrăgător al simbolurilor. În ciuda succesul de care se mai bucură încă în rândul unei anumite categorii de public, acestea tind să fie înlocuite cu site-urile de aparate online, care se poate spune că au împânzit la propriu internetul. Acestea le regăsești practic pe site-ul oricărei case de pariuri sau cazinou online, atrăgându-ți atenția fie prin premiile mari puse la dispoziție, fie prin personaje de notorietate care îți promit câștiguri de-a dreptul magice. Care este însă deosebirea dintre aparatele de tip clasic și site-urile de aparate online? Mai mult, care dintre cele două sisteme de joc este mai profitabil pentru buzunarul tău? Iară doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să răspundem în cele ce urmează.

Deosebiri esențiale

Din punct de vedere al asemănărilor, un lucru este cert. Ambele sisteme de joc, și cel clasic și noile aparate online, se bazează pe tamburi rotitori și pe simboluri atrăgătoare, sub care se ascund premii substanțiale, în diverse combinații. De asemenea, atât la aparatele din săli, cât și la aparate online, poți obține jackpoturi consistente, atunci când prinzi combinația câștigătoare anunțată de operatorul cazinoului. De aici însă, asemănările se cam opresc. Ce le diferențiază însă? În primul rând, vorbim despre numărul de jocuri pe care fiecare le are în portofoliu. În vreme ce la clasicele aparate aveam patru sau cinci jocuri disponibile, la cele online avem zeci de titluri numai pe o singură pagină. Aceasta în condițiile în care, de obicei, jocurile pe pagini sunt sortate pe categorii, pentru a ușura misiunea celor aflați în identificarea unor titluri care să le convină. Astfel, pe cazinourile online putem beneficia de jocuri în funcție de popularitate, în funcție de o temă anume aleasă sau chiar în funcție de miza pe care dorim să o plasăm. Dacă suntem amatorii jocului cumpătat, atunci putem alege jocuri din categoria celor pe mize mici, iar dacă urmărim câștigurile mari și imediate, ne putem orienta imediat spre jocuri cu mize mari.

De ce să optezi pentru aparate online?

Unul dintre primele avantaje pe care le ai la jocurile de aparate virtuale este acela că nu ai nevoie de niciun fel de deplasări la ghișeu pentru depuneri de bani, completări de taloane ori alimentări de cont. Acest lucru se face foarte simplu, din fața calculatorului tău de acasă. Dincolo de aceasta, la cazinourile online nu depinzi de un program anume, așa cum se întâmplă la sălile de cartier. Acestea sunt non-stop la dispoziția ta, cu jocuri din toate categoriile, fără limită de miză sau alte restricții. Dar, poate că principalul avantaj pe care trebuie să îl evidențiem este marja de câștig. Aceasta atinge aproape 90 la sută în cazul jocurilor ca la aparate, spre deosebire de maximum 60 la sută, cât aveam la sălile de joc. Ceea ce reprezintă o diferență covârșitoare, nu credeți?

 


Comments are closed.